Légkondicionálás

Minden helyiség más és más légállapotot igényel, legyen az lakótér, üzemi csarnok, laboratórium vagy úgynevezett „tiszta tér”.
Több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk Önnek megtervezni, kivitelezni és karbantartani klímaberendezéseit.
Válasszon a vezető piacmárkák termékei közül!

Kiemelt partnereink: LG, Midea, Aermec cégek

Egyedi igények esetén az Ön által választott márkát is segítünk beszerezni.

 

 

Légtechnika

A légtechnikai rendszerek kiépítése egyre gyakoribb feladat az épületgépészetben. A jelenlegi egészségügyi helyzetben még inkább előtérbe kerül a munkahelyek, közösségi terek, vendéglátóipari, szórakoztató és kereskedelmi objektumok megfelelő légcsereszám elérése a zárt helyiségekben.
Bonyolult tervezést igényel megfelelő légállapotú, egészséges és gazdaságos rendszert kiépíteni.

Főbb kérdések amire választ kell találni egy légtechnikai rendszer tervezésekor:
• mekkora legyen a légcsereszám?
• milyen hőmérsékletű és páratartalmú levegőre van szükségünk?
• milyen minőségű levegő szűrést alkalmazzunk?
• hogyan valósítsuk meg a hővisszanyerést?
• alkalmazzunk-e sterilizálást?
• milyen karbantartást igényel a rendszer?
• mennyibe kerül az üzemeltetés?

A fent említett kritériumok megvalósításához tudunk segítséget nyújtani, ha cégünket választják.

 

Hűtéstechnika

Az élet minden területén szükségünk van hűtésre. Legyen az háztartás, ipari technológiai, élelmiszeripar, kereskedelem, komfort léghűtés. Azt, hogy milyen technológiával érjük el a legjobb, leggazdaságosabb, a legmegbízhatóbb és mindezek mellett még környezetbarát hűtést is, ahhoz szükséges az a több évtizedes szakmai tapasztalat, amivel a mi csapatunk rendelkezik.

Megtervezzük, kivitelezzük, karbantartjuk megrendelőink hűtési rendszerét. Elvégezzük a jogszabályok által előírt környezetvédelmi ellenőrzéseket. Ha a technológia fontossága megköveteli, karbantartási szerződés keretében állandó készenléti ügyeletet nyújtunk, így az Ön cége folyamatos működése biztosított.

 

 

Villamos gépek felújítása

Műszaki és szakmai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a villamos gépek javításánál, karbantartásánál megbízható, magas színvonalú munkát tudjunk végezni.
Cégünk üzletpolitikája, hogy rövid javítási határidővel, minőségi anyagok felhasználásával, megrendelőink igényeinek figyelembevételével tudjunk ügyfeleink rendelkezésére állni.
Nem riadunk vissza a különleges villamos gépektől sem!
Legyen az daru motor, szivattyú, hajtóműves motor, csapatunk készen áll a berendezések teljes felújítására.

 

 

Karbantartás

Nem elegendő egy megfelelő hűtési vagy klímarendszert megvalósítani, azt biztonsággal és nem utolsó sorban gazdaságosan is kell tudni üzemeltetni.
Ehhez elengedhetetlen a rendszerek időszakos felügyelete, karbantartása.
Cégünk ügyfeleinkkel közösen határozza meg, hogy milyen gyakran szükséges az adott rendszert karbantartani. A karbantartási munkák során elvégezzük a berendezések külső és belső tisztítását, fertőtlenítését, a villamos- kalorikus rendszerek ellenőrzését, szivárgás vizsgálatot.
Minden esetben hangsúlyozzuk a rendszeres karbantartások fontosságát. Karbantartási szerződéseink keretein belül vállalunk állandó készenléti ügyeletet is, így az Ön cége fennakadás mentes működése biztosított.

 

 

Megújuló energia

Napjainkban előtérbe került a megújuló energiák alkalmazása. Cégünk elhivatott ezen a területen is. Úgy gondoljuk, nincs annál fontosabb, minthogy a Föld erőforrásait okosan használjuk, hogy a jövő nemzedékeinek is élhető legyen a bolygónk.
A korszerű fűtési- és hűtési rendszerek megválasztásával jelentősen kihasználhatjuk a megújuló energiákat.
Számtalan ügyfelünknek segítettünk már kiválasztani, telepíteni és működtetni a megfelelő hőszivattyút, amivel kedvező üzemeltetési költséggel, megújuló energia felhasználásával tudjuk biztosítani a kívánt hűtési- vagy fűtési igényt. Jelenleg munkatársaink továbbképzése folyik napelemek, napkollektorok szerelésére, így teljes körű szolgáltatással tudunk hamarosan szolgálni ezen a területen is.