Az elmúlt évtizedek alatt cégünk nagy tapasztalatot szerzett az ipari, tejtermelő, élelmiszer feldolgozó,technológiai, kereskedelmi, vendéglátóipari, és komfort hűtési területeken.

Mindezt elősegítette, hogy Orosháza és vonzáskörzete jelentős ipari és mezőgazdasági kultúrával rendelkezik. Nem ritka, hogy megrendelőink speciális hűtési igénnyel keresnek meg bennünket. Felkészült csapatunk segít megtalálni, kivitelezni a szükséges technológiát, ami az adott feladatra a legkorszerűbb, valamint gazdaságos telepítési és üzemeltetési költséggel bíró, környezetbarát technológiát jelent.

Másik fő profilunkkal 2016-tól vagyunk a piacon elérhetőek: elsősorban ipari területen használt villamos gépek teljeskörű karbantartását, felújítását, javítását ajánljuk gazdaságos segítségként partnereink
számára. Nem ijedünk meg a többszáz kilowattos villanymotoroktól, a Megawattos transzformátoroktól, de a nagyteljesítményű szennyvíz szivattyút is megjavítjuk.

A fent említett sokrétű feladatok professzionális megoldásához cégünk jól képzett és tapasztalt szakembergárdával rendelkezik.

Cégünk légköre családias. Jó néhányan, már tanulóként is a vállalkozásnál tanulták a szakma rejtelmeit. Fontosnak tartjuk az utánpótlás nevelést, folyamatosan vannak szakmai gyakorlaton nálunk tanulók.

A személyi állományunk összetétele tekintetében a csapat rendelkezik villamosmérnök, erősáramú  technikus, ipari- és kereskedelmi hűtőgépszerelő, szellőző- és klímaberendezés szerelő karbantartó,
villanyszerelő, megújulóenergia-gazdálkodási technikus, és hegesztő végzettségű szakemberekkel is. Cégünk természetesen rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kibocsátott személyi- és cégképesítéssel, mely feljogosít a jogszabályokban előírt hűtőköröket érintő, hatósági vizsgálatok elvégzéséhez.